Lajsne od betona i belog cementa

O našem artiklu

Naziv artikla: Dekorativna lajsna od betona i belog cementa
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor, enterijer ili eksterijer, ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta ukrasnih elemenata: rozetne, porte, sims lajsne, konzole, zidne lampe, ukrasne stubove, kapitele, svodove i druge elemente od betona i belog cementa.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Oblikovanje dekorativnim elementima od betona i belog cementa u unutrašnjosti ili spoljašnjem izgledu stana, kuće ili dvorišta daje atmosferu luksuznog izgleda, čini prostor originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim ornamentom ili samim reljefom čini svaki prostor upečatljivim.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" Vam nudi više od 50 modela ukrasnih lajsni sa ili bez ornamenata i mogućnost pravljenja lajsni po Vašoj želji, različitih dimenzija ili odabir ornamenata, kako biste pronašli baš one koje Vama najviše odgovaraju. Beskonaćan broj kombinacija dekorativnih lajsni sa drugim elementima omogućava Vam da uz našu pomoć dobijete originalano i jedinstveno rešenje Vašeg prostora. Dekorativne lajsne Vašem prostoru daju celinu, ali su pogodne i prilikom prikrivanja manjih nedostataka. Izrađuju se od visokokvalitetnog materijala. Boje se svim akrilnim bojama za zidove, što Vam ostavlja prostor da menjate boje i kreirate sami izgled svog enterijera. Dekorativne lajsn su našle veliku primenu u uređenju enterijera.
Iz ponude izdvajamo:
 • Ravne lajsne sa ili bez ornamenta Vam otvaraju mnoštvo mogućnosti za savršenu dekoraciju enterijera i eksterijera. Od ukrašavanja zidova i plafona, do pravljenja 3d efekata u prostorijama, pravljenja različitih ramova za slike ili ogledala, ukrašavanja oko svetlećih tela do neograničeno mnogo drugih ideja. Izrađene su u kalupima raznih dimenzija i oblika kako bi zadovoljile različite ukuse. Idealno su rešenje za dekoraciju dnevnih soba, hodnika, kupatila, fasada, ali i poslovnih prostora;
 • Skrivači garnišni sa ili bez ornamenta su idealni ukoliko želite da osvežite svoje stare, ali ipak funkcionalne garnišne da ih bez zamene prekrijete. Dimenzije se kreću od 55mm do 95mm što Vam omogućava sasvim dovoljno prostora za postizanje vizuelnog efekta izlaženja zavesa iz lajsni. Postavljaju se ispred garnišni pri čemu se gornji deo fiksira za plafon. U kombinaciji sa ostalim elementima može se dobiti beskonaćan broj originalanih i jedinstvenih rešenje enterijera. Izrađene su u kalupima raznih dimenzija i oblika kako bi zadovoljile različite ukuse. Idealno su rešenje za dekoraciju dnevnih soba, hodnika, kupatila, ali i poslovnih prostora;
 • Skrivači LED rasvete sa ili bez ornamenta su lajsne koje se izrađuju sa dodatnim kanalom koji služi za postavljanje LED dioda ili druge rasvete. Vrlo su praktični jer imaju dekorativnu funkciju i pružaju dodatno osvetlenje. Odabirom i postavkom ovih dekorativnih lajsni dobijate potpuno drugu dimenziju Vašeg enterijera.

Brojni primjeri dekorativnih elemenata su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa dekorativnim elementima, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela. Pomoću gipsanih elemenata lako je naglasiti značajne elemente enterijera. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera, eksterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

 • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
 • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
 • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
 • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
 • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
 • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
 • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
 • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
 • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
 • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Dekorativne lajsne od betona i belog cementa

Pozivamo Vas da posetite Atelje "Pejović" i da se sami uverite u našu stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih lajsni od betona i belog cementa, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"