Proizvodni program

  • Početna
  • Proizvodni program od belog cementa i betona

O našem proizvodnom programu

Atelje Pejović   Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" profesionalno se bavi oblikovanjem gipsa, belog cementa, betona, dekorativnog kamena, kompletnom izradom kalupa kao i kompletnom izradom ili rekonstrukcijom svih vrsta ornamenata. U domen našeg delovanja spadaju svi poslovi koji obuhvata sistem suve gradnje, proizvodnju i ugradnju dekorativnih elemenata u enterijeru i eksterijeru sa različitim stilovima i kombinacijama, sa namerom da estetski ulepšamo i oplemenimo Vaš životni ili poslovni prostor. Možemo Vam pružiti usluge na poslovima uređenja enterijera kao što su izgradnja spuštenih plafona, pregradnih zidova od gips karton sistema, ugradnju dekorativnih lajsni (profilisane, ugaone, lučne – za postojeće lukove, za preuređivanje kvadratastih prolaza u lučne), plafonjera, rozetne, porte, sims lajsne, konzole, zidne lampe, ukrasne stubove, kapitele, svodove, oblaganje zidova, dekoracija šankova, kamina, raznih ramova, ili restauraciju raznih gipsanih ornamenata. Izvodimo i radove na eksterijeru, uređenju i popločavanju svih površina i dvorišta, izradu ornamentičke stilske fasade na objektima. Namena prostora nam nije ograničavajući faktor, naprotiv, pravo nam je zadovoljstvo profesionalno osmisliti i ostvariti dekoracije kuća, stanova, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, pošta, banaka, ambasada, hotelskih prostora itd…

Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli.

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Prednosti primene sistema suve gradnje su drastično skraćenje vremena kvalitetno izvedenih radova, smanjenje troškova izgradnje, estetika, ekološka podobnost, dobre mehaničke karakteristike belog cementa i betona. Ono što je takođe bitno je to da možete kreirati Vaš enterijer prema vlastitim željama ili ideji arhitekata zbog visoke plastičnosti materijala i velike mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta elemenata od gipsa, belog cementa, betona ili dekorativnog kamena.
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Takođe se bavimo i proizvodnjom gipsanih gnezda za golubove, kanarince i ostale vrste ptica. Kod nas možete nabaviti sve od dekorativnih elemenata, sve što Vam je potrebno da ulepšate svoj prostor! Sve navedene radove Atelje 'Pejović' izvodi vodeći se pre svega kvalitetom, tačnošću i završetkom radova u optimalnom roku. Naše reference i detalje njihovog izvođenja možete pogledati u GALERIJI na našoj web prezentaciji! Veliki broj naših zadovoljnih klijenata je naša najbolja reklama.
Dekorativni elementi u enterijeru i eksterijeru imaju ulogu za naglašavanjem, isticanjem određenog dela prostora, ulaza, dela plafona ili zida. Bilo da se koriste kao posebni dekorativni elementi ili u skladu sa ostalim dekorativnim elementima istog ranga i stila stvaraju jedinstvenu harmoniju prepoznatljivog prostora. Oblikovanje dekorativnim elementima u unutrašnjosti stana ili kuće daje atmosferu luksuznog izgleda, čini enterijer originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim ornamentom ili samim reljefom gipsanih elemenata čini svaki enterijer upečatljivim. Dekor vam omogućava da kreirate specijalne vizuelne efekte, na primer, beskonačnost plafona ili produbljivanje zida. Ukrasne pločice, medaljoni, venci vam omogućavaju da ukrasite niše, ukrasite ravni zidova, vrata, prozora, lukova ili ogledala. Brojni primjeri sa gipsom u unutrašnjosti su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa gipsom, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela. Pomoću gipsanih elemenata lako je naglasiti značajne elemente enterijera. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Katalog proizvodnog programa od belog cementa i betona

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa od belog cementa i betona, sopstvenog dizajna i proizvodnje.

Naše dodadne usluge proizvodnog programa od belog cementa i betona

Sve dodadne usluge važe za sve dekorativne elementa našeg proizvodnog programa.

Galerija reprezentativnih radova

Galerija reprezentativnih radova prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa od dekorativnih elemenata, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"