Dekorativni stubovi i pilastri

O našem artiklu

Naziv artikla: Dekorativni stubovi i pilastri od belog cementa i beton
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta ukrasnih elemenata: rozetne, porte, sims lajsne, konzole, zidne lampe, ukrasne stubove, kapitele, svodove i druge elemente od belog cementa i beton.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Dekorativni stubovi i pilastri ili grčki i rimski stubovi i pilastri (korintski,jonski,dorski) mogu biti elementi koji će upotpuniti i naglasiti izgled vašeg objekta. Poseban efekat svakog enterijera i eksterije stvaru kolonade stubova i pilastera. Dekorativni stubovi i pilastri su izrađeni od visokokvalitetnog materijala uz dodatak polučelične armature po projektu za elemente gde je to neophodno ili aditiva za poboljšanje kvaliteta i najfinije su obrađeni (bez rupica i sastava). Dekorativni stubovi i pilastri se lako montiraju, podnose opterećenja jer su armirani i mogu se kombinovati sa drugim materijalima. Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo Dekorativni stubovi i pilastri po Vašem projektu i po Vašoj želji. Stubovi i pilastri se sastoje od baze, postamta, telo ( stablo ) i kapitela stuba ili pilastera. Delovi se mogu izraditi pojedinačno ili zajedno što zavisi od visine i dimenzije samog stuba ili pilastera.
Oblikovanje dekorativnim elementima u unutrašnjosti stana ili kuće daje atmosferu luksuznog izgleda, čini enterijer originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim ornamentom ili samim reljefom gipsanih elemenata čini svaki enterijer upečatljivim. Dekor vam omogućava da kreirate specijalne vizuelne efekte, na primer, beskonačnost plafona ili produbljivanje zida. Iza špulne plafonske ploče ponekad ima skriveno osvetljenje. Ukrasne pločice, medaljoni, venci vam omogućavaju da ukrasite niše, ukrasite ravni zidova, vrata, prozora, lukova ili ogledala. Brojni primjeri sa dekorativnim elementima su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa gipsom, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela. Pomoću dekorativnih elemenata lako je naglasiti značajne elemente enterijera. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Dekorativni stubovi i pilastri od belog cementa i beton

Pozivamo Vas da posetite Atelje "Pejović" i da se sami uverite u našu stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih stubovi i pilastri od belog cementa i beton, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"