Gipsani dekorativni kamen

O našem artiklu

Naziv artikla: Gipsani dekorativni kamen
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta gipsanog dekorativnog kamenena. Dekorativni kamen na bazi gipsa svojom lepotom i teksturom oslikava u potpunosti izgled prirodnog kamena. Kupcima se pruža mogućnost da sa manje novca dekorišu I urede svoj prostor, kao I da istovremeno dočaraju duh prirodnosti.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Kamen se može postavljati na sve vrste podloga. Jedan kvadrat sastoji se od 25 pločica, jedna pločica je dimenzije 40x10 cm i debljine od 2-3cm. Prednost u odnosu na prirodni kamen je izuzetno mala težina kao i minimalni neiskorišćeni ostatak. Dekorativni kamen je lakši od pravog kamena i za njegovo postavljanje nisu potrebni dodatni nosači, boje i teksture proizvedene zidne kamene obloge su određene po najvišim estetskim standardima gotovo su originalna kopija prave kamene teksture i boje. Svaka ploča ovog kamena po lepoti jednaka je sa najlepšim i najskupljim dezenima pravog kamena. Zbog manje težine, olakšava se transport, ugradnja, nema oštećenja na objektima (koji su uzrokovani teškim kamenim pločama). Postavljanje se vrši bez specijalne pripreme fasade (bez ojačanja) kao I na montažnim objektima (drveni sendvič paneli, gips). Dekorativni kamen se izrađuje od belog cementa i gipsa, ili od belog cementa i kvarcnog peska koji služi za spoljnu fasadu i otporan je na vodu. Noviteti u proizvodnom programu predstavljaju dekorativne ciglice i imitacije drveta, takodje izradjeni od gipsa.
Oblikovanje dekorativnim elementima u unutrašnjosti stana ili kuće daje atmosferu luksuznog izgleda, čini enterijer originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim teksturom i samim reljefom gipsanih elemenata čini svaki enterijer upečatljivim. Dekor vam omogućava da kreirate specijalne vizuelne efekte, na primer, beskonačnost plafona ili produbljivanje zida, naglasite određene delove prostora, zida, značajne elemente enterijera ... Brojni primjeri sa gipsom u unutrašnjosti su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa gipsom, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela.
Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Gipsani dekorativni kamen

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih gipsanih ornamenata i aplikacija, sopstvenog dizajna i proizvodnje.

Naš proizvodni program:

Gipsani kamen

Dekorativni kamen K-01

D. KAMEN OD GIPSA BELE BOJE

Dekorativni kamen se može postavljati na sve vrste podloga i izrađuje od belog cementa i gipsa sa imitacijom sloga kamena u beloj boji.

Gipsani kamen

Dekorativni kamen K-02

D. KAMEN OD GIPSA SIVE BOJE

Dekorativni kamen se može postavljati na sve vrste podloga i izrađuje od belog cementa i gipsa sa imitacijom sloga kamena u sivoj boji.

Gipsani kamen

Dekorativni kamen K-03

D. KAMEN OD GIPSA TAMNE BOJE

Dekorativni kamen se može postavljati na sve vrste podloga i izrađuje od belog cementa i gipsa sa imitacijom sloga kamena u crnoj boji.

Gipsani kamen

Dekorativni kamen K-03

D. KAMEN OD GIPSA U BOJI KAMENA

Dekorativni kamen se može postavljati na sve vrste podloga i izrađuje od belog cementa i gipsa sa imitacijom sloga i boje kamena.

Katalog proizvodnog programa Gipsani dekorativni kamen prema dimenzijama i teksturi


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"