Gipsani dekorativni kamini

O našem artiklu

Naziv artikla: Gipsani dekorativni kamini<
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta gipsanih dekorativnih kamina. Gipsani kamini deluju veoma dekorativno u svakom ambijentu, praveći romantičnu i prijatnu atmosferu. Osvežite vaš dom gipsanim kaminom koji će u vaš dom uneti posebnu toplinu i osećaj uživanja. Velika mogućnost kombinovanja gipsanih dekorativnih kamina sa drugim materijalima povećava njihovu originalnost u svakom enterijeru.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Gipsani dekorativni kamini deluju veoma dekorativno u svakom ambijentu, praveći intimnu i prijatnu atmosferu za ukućane. Mogu poslužiti i kao osnovni izvor toplote u domu, ili samo kao dopuna postojećeg grejanja i za osećaj uživanja.Ranije su češće bili u upotrebi glomazni i kabasti kamini, obloženi opekarskim elementima i u rustičnom stilu. Kako vreme odmiče i tehnologija napreduje, i oni su polako promenili svoj izgled i sve je više moderno stilizovanih ognjišta koji predstavljaju ukras zida na koji se postave. Dekorativni ornamenti i aplikacije u enterijeru i eksterijeru imaju ulogu za naglašavanjem, isticanjem određenog dela prostora ili samog kamina. Bilo da se koristi kao posebni dekorativni element ili u skladu sa ostalim dekorativnim elementima istog ranga i stila gipsani dekorativni kamini stvaraju jedinstvenu harmoniju prepoznatljivog prostora.
Oblikovanje dekorativnim elementima u unutrašnjosti stana ili kuće daje atmosferu luksuznog izgleda, čini enterijer originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim ornamentom ili samim reljefom gipsanih elemenata čini svaki enterijer upečatljivim. Dekor vam omogućava da kreirate specijalne vizuelne efekte. Iza lajsni ponekad ima skriveno osvetljenje. Ukrasne pločice, police, medaljoni, venci vam omogućavaju da ukrasite niše, ukrasite ravni zidova, vrata, prozora, lukova ili ogledala i mogu se stilom nadovezati na gipsani dekorativni kamini. Brojni primjeri sa gipsom u unutrašnjosti su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa gipsom, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela. Pomoću gipsanih elemenata lako je naglasiti značajne elemente enterijera. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Gipsani dekorativni kamini

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa gipsanih dekorativnih kamina, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"