Delatnosti i usluge

Atelje Pejović

Naš proizvodni program

Stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, veliki asortiman i kvalitet proizvoda po povoljnim cenama, a sve na jednom mestu a samo jedno imeAtelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"
Atelje Pejović   Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" profesionalno se bavi oblikovanjem gipsa, belog cementa, betona, dekorativnog kamena, kompletnom izradom kalupa kao i kompletnom izradom ili rekonstrukcijom svih vrsta ornamenata. U domen našeg delovanja spadaju svi poslovi koji obuhvata sistem suve gradnje, proizvodnju i ugradnju dekorativnih elemenata u enterijeru i eksterijeru sa različitim stilovima i kombinacijama, sa namerom da estetski ulepšamo i oplemenimo Vaš životni ili poslovni prostor. Možemo Vam pružiti usluge na poslovima uređenja enterijera kao što su izgradnja spuštenih plafona, pregradnih zidova od gips karton sistema, ugradnju dekorativnih lajsni (profilisane, ugaone, lučne – za postojeće lukove, za preuređivanje kvadratastih prolaza u lučne), plafonjera, rozetni, dekorativnih stubova, kaskada, oblaganje zidova, dekoracija šankova, kamina, raznih ramova, ili restauraciju raznih gipsanih ornamenata. Izvodimo i radove na eksterijeru, uređenju i popločavanju svih površina i dvorišta, izradu ornamentičke stilske fasade na objektima. Namena prostora nam nije ograničavajući faktor, naprotiv, pravo nam je zadovoljstvo profesionalno osmisliti i ostvariti dekoracije kuća, stanova, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, pošta, banaka, ambasada, hotelskih prostora itd…
Prednosti primene sistema suve gradnje su drastično skraćenje vremena kvalitetno izvedenih radova, smanjenje troškova izgradnje, estetika, ekološka podobnost, dobre mehaničke karakteristike gipsa i dobra regulacija vlažnosti vazduha. Ono što je takođe bitno je to da možete kreirati Vaš enterijer prema vlastitim željama ili ideji arhitekata zbog visoke plastičnosti materijala i velike mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta elemenata od gipsa, belog cementa, betona ili dekorativnog kamena. Takođe se bavimo i proizvodnjom gipsanih gnezda za golubove, kanarince i ostale vrste ptica. Kod nas možete nabaviti sve od dekorativnih elemenata, sve što Vam je potrebno da ulepšate svoj prostor!
Gips je prirodni i biološki ispravan materijal pa je preporučljiv i zbog zaštite zdravlja ljudi. Zbog svega navedenog, ovaj material ima sve veću globalnu primenu prilikom izgradnje objekata. Naši iskusni majstori su u poslu sa dekoratinim elementima već duže od tri decenije. Mlađi majstori sa stažom dužim od 10 godina naporno i marljivo rade učeći iskusne trikove od starijih kolega kako bi održali nivo usluge i u budućnosti. Sa našim dekorativnim gipsanim elementima i iskusnim majstorima do savršenstva dovodimo harmoniju estetskog, upotrebnog i umetničkog spoja.
Sve navedene radove Atelje 'Pejović' izvodi vodeći se pre svega kvalitetom, tačnošću i završetkom radova u optimalnom roku. Naše reference i detalje njihovog izvođenja možete pogledati u GALERIJI na našoj web prezentaciji! Veliki broj naših zadovoljnih klijenata je naša najbolja reklama. Pozivamo Vas da nas posetite i da se sami uverite u našu stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, veliki asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Naša strategija poslovanja:

Stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, veliki asortiman i kvalitet proizvoda po povoljnim cenama, a sve na jednom mestu a samo jedno ime Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta dekorativnih elemenata od gipsa, belog cementa i betona: rozetne, porte, lajsne, konzole, zidne lampe, ukrasne stubove, kapitele, figure, ornamente, reljefne i ornament aplikacije, ikone, grbove, kamine, višenamenske ploče, ivičnjake, svodove i druge dekorativne elemente. Bavimo se i proizvodnjom gipsanih gnezda za golubove, za kanarince i sve ostale vrste ptica. Kod nas možete nabaviti sve od dekorativnih elemenata, sve što Vam je potrebno da ulepšate svoj prostor! Svi artikli i ceo proizvodni program je rađen po važećim standardima i propisima.
Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
STRUČNOST
ISKUSTVO
KVALITET
ASORTIMAN
ATELJE Pejović

Galerija reprezentativnih radova

Galerija reprezentativnih radova prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa od dekorativnih elemenata, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"